Blodige egg – del 3

«God morgen, Herr kriminaletterforsker.». Mumle mumle… Hvem i helvete har tatt Mikke Mus-koppen min. Der står den ja med alle sine sedimenter intakt. Gudenes nektar, aaah. «Obduksjonsrapporten for Fru Iversen og åstedsrapporten ligger på kontoret ditt, Herr kriminaletterforsker» ropes det fra et av avlukkene. Kaffe og obduksjonsrapport, strålende. Bla bla bla. Bla bla bla. Magen skåret og revet opp og eggene var fjernet mens offeret fortsatt var i live. Dødsårsak: 9 presise strikk rett i hjertet. Var da veldig Jack the Ripper dette da. Må jo være enklere måte å lage eggedosis. Hva sier åstedsrapporten. Bla bla bla. Pisspreik pisspreik pisspreik. Gjerningsmannen brukte hansker. Mordvåpenet ikke funnet. Ferskt blod fra offeret funnet på blomsterpotten ved bakdøren. Bla bla bla. Ingenting stjålet. De to bilene på eiendommen stod urørt. Bortsett fra en gammel skade på radiatoren til Duesenbergen i vognskjulet så var det ingen andre spor på den eller på Rolls-Roycen i garasjen. Pga. mye nedbør var mye av sporene på eiendommen vasket vekk.

Det får bli en osteburger med ekstra ost til lunsj i dag. Nei, der er jo Langbein også. «Hei! Lenge siden sist gamle venn. Hva har du fått deg der? Fiskestang og greier. Blir du med å tar deg en osteburger?». «Hei Mikke. Ja, har vært og kjøpt meg ny fiskestang, sluker og alt annet en fisker trenger i bursdagsgave til meg selv. Ja du kommer vel i morgen og får deg et kakestykke?». «Ja, klart jeg kommer en tur. Tar med Pluto også hvis det er greit. Hva med lunsj nå?». «Klart Pluto kan være med. Beklager Mikke, jeg rekker ikke lunsj nå. Onkel Skrue har en lang liste med ting som må fikses og males, og da må det skje som du vet med en gang. Sees i morgen.». «Ja, vi sees i morgen Langbein. Nå blir Pluto glad!». Jaggu gnien på osten her på DuckDonalds. På tide å komme seg tilbake på jobb.