Mindfuck

Bosch_mediumDet er ikke første gang jeg legger ting på taket på bilen. Det er jo en såpass bra plass for da husker man det. Det er jo utrolig godt synlig der det ligger. Sist gang jeg gjorde dette fløy en iPad av taket og ble ødelagt, men nok om det. Det er nesten som om det man legger på taket på bilen blir usynlig. Kanskje min eminente Ford Focus 1.6 liter stasjonsvogn også kalt «fittemagneten» har stealth-teknologi som den rene F-117 som den er. Alt blir liksom usynlig når man legger ting på den bilen. Det kan jo kanskje skyldes at underbevisstheten ikke registrer bilen fordi jeg har dårlig samvittighet for at den ikke er sjamponert på veldig lenge. Skitfilter kan man vel kalle det. Tilbake til sakens kjerne. Jeg glemte Bosch laseravstandsmåleren min på taket på bilen i går kveld. Trøtt og jævlig som jeg vanligvis er om morgenen registrerte jeg ikke at noe lå på taket på bilen og kjørte av gårde. Vi snakker om skikkelig gubbekjøring som får selv den mest erfarne F-16-pilot til å spy. Du vet full fart inn i rundkjøringa, bremse,  gasse og svinge i siste liten type kjøring – gubbekjøring som fruen kaller det. Nok om det. Etter en mil med gubbekjøring og vel framme på jobb går jeg ut av bilen og der ligger Boschen pent på vindusviskeren bak på bilen. Jeg kødder ikke! Den henger ikke fast i noe, men ligger helt løst. I min iver ytret jeg «det går faen meg ikke an!» akkurat passe høyt så alle rundt meg på parkeringsplassen snudde seg. Slik blir jeg stående og måpe og kikke på bakruta mens hjerna jobber på høygir. Hva er sansynligheten, fysikken bak det hele med krefter hit og krefter dit, turbulens, væskedynamikk og det eneste jeg klarer å komme opp med er WHAT THE FUCK! Note til self – kjøp en Viking lottokupong denne uka.