Gresskar anno Domini 2020

Among Us

Det ble en annerledes Halloween-feiring for oss som det ble for veldig mange andre i år. Nabolaget ble enig om at den vanlig vandringa fra dør til dør skulle avlyses. Det sier litt om hvilke tider vi lever i når man sier til ungene, som har gledet seg et år siden sist Halloween, at det ikke blir noe vanlig feiring på grunn av smittevern, og de bare svarer OK. Nok om korona og pandemi for dette innlegget skal egentlig handle om det som etterhvert har blitt en aldri så liten tradisjon. Jeg må innrømme at jeg var inne på tanken å droppe gresskaret i år på grunn av feiringens art, men da fikk jeg opplyst fra flere hold at det blir ikke Halloween uten gresskar så da var det bare å hive seg rundt. Når jeg spurte om innspill om hva som er hippt i år fikk jeg til svar «Impostor» fra dataspillet «Among Us». For de som ikke kjenner spillet så har jeg en link til utgiveren her. Jeg kjente til spillet fra før og min umiddelbare tanke var at dette blir for enkelt på grunn av grafikken i spillet er veldig enkel, og for en som har hatt et gradvis økning i vanskelighetsgrad fra år til år så føltes dette som et steg i feil retning. Etter en lenger tenkepause kom jeg opp med at jeg skulle prøve meg på en Baby Yoda fra Disneys superserie The Mandalorian som blant annet sendes på Disney+. Jeg kom av ulike grunner litt vel seint i gang med skjæringen på Halloween så resultatet lider litt under det, men jeg må si meg jevnt over fornøyd med resultatet. Trykk på bildet av gresskaret og nyt!