SoMe?

Det er nå litt over et år siden jeg droppa alle sosiale media (SoMe) så jeg tenkte jeg skulle si litt om akkurat det. For å si det rett ut så har det ikke vært noe savn. Jeg har lenge vært dritt lei SJWer, snowflakes, woke og krenking. Det hele har blitt en samfunnssykdom. Jeg kunne skrevet mye om dette temaet, men jeg kjenner blodtrykket øker bare jeg tenker på det så det får bli med det. Mine erfaringer er at det er ingen problemer i det hele tatt med å droppe SoMe. Okey, av og til så får du tilsendt en link til en video på Facebook el. men det klarer jeg meg fint uten. Det er overraskende få som husker bursdagen din når du ikke lenger er på Facebook. Så hvis du har narsissistiske tendenser og er helt avhengig av å svare 200 gratulasjoner fra folk som egentlig ikke husker bursdagen din så bør du nok ikke droppe SoMe. Jeg har også slutta å lese og svare på kommentarer i aviser da det tidsvis føles som om man svømmer på grunna i det genetiske svømmebassenget. Dunning-Kruger-effekten er så utrolig påfallende i disse fora. Hvis du ønsker sjelefred, bedre tid og betydelig mindre phubbing så bare dropp sosiale media nå. Jeg lover deg at du vil føle deg bedre.