Hytta er fullført!

Det er en god stund siden det har vært skrevet noe om hytteprosjektet. Siste post var faktisk i september og jeg skal derfor ta en liten oppsummering siden da. Overtakelse skulle være i uke 51 (14-20.12.2020), men på grunn av problemer med kjøkkenleveransen ble overtakelsen flyttet til 22.12.2020, og det var derfor ikke mulig å få bruksløyven på plass før jul som var litt surt. Det var visst Ikea som hadde problemer med å få levert deler av kjøkkenet. Delene som manglet i svart var ikke mulig å skaffe før ut i februar/mars 2021. Løsninga var at det midlertidig ble satt inn hvite deler som senere vil bli byttet ut av folk fra Ikea. På grunn av påske er dette arbeidet nå utsatt til uke 15 (12-16.04.2021). Vi fikk brukt romjula til å møblere og gjøre alt klart i hytta. Det var avtalt med entreprenøren at vi skulle rydde rundt hytta å kaste en del materialer og paller mot at vi fikk bruke containeren til å hive alt annet vi skulle kvitte oss med. Det der var trolig noe av det lureste vi har gjort, for det ble latterlig mye papp og plast fra nye senger og møbler. Faktisk så fylte vi stortsett hele containeren med eget rusk. Bruksløyva var klar torsdag 07.01.2021, og første overnatting i den nye hytta ble da 08.01.2021. Det er tatt mye bilder av byggeprosessen som vil komme i en egen kollasj om litt.